Bittesmå jenter og gutter i litt for store fotballdrakter. Ivrige som vepsen rundt søppeldunkene. De er egentlig tre på laget,men plutselig kom det en sommerfugl.......så var de bare to. Det gjør absolutt ingenting,for hele det andre laget var opptatt av å se på en kjempestor hund som gikk forbi.

Litt større gutter som er mer interessert i jentelaget på banen ved siden av, enn å fokusere på det verdens mest engasjerte trener prøver å forklare. Det blir tegnet og forklart på små brett, med røde og blå brikker. Når kampen blåses igang, tror nok treneren at nesten alt gikk inn i de små hodene....Det eneste som satt fast der, var rosa drikkeflasker,og hestehaler.

Mannlige trenere i litt for små treningsjakker,som peker og vifter. Jenter som drar ham i armen,og spør om de ikke snart får spille. De må nok tålmodig vente litt til. Det andre laget har nemlig kvinnelig trener,og hun er ganske så mye finere i sin reklameskjorte. Selv om den er like trang.

Det hele er en herlig miks fra snørr,tårer,plaster og trøst,til glede og glitrende øyne. 
Tusen takk for opplevelsen!

Tom Erling Rørvik

Oppvokst øverst i Olumslinna. Litt inne i skogen, på Langli Gartneri. Pappa til Herman,og lykkelig gift. Veldig glad i mat og kake. Jobber på Vic Tronrud og som tilkallingsvakt på Krisesenteret i Hønefoss. Trives godt på fotballbaner, hockeyhaller og i skogen med soppkurv og bærspann.

Se alle blogginnlegg

Magasinet Ringerike

Magasinet Ringerike

Utgave #2 2019 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hold deg oppdatert

Få ukentlige oppdateringer om hva som skjer i Ringeriksregionen, blogginnlegg med mer rett i din inboks.Meld på nyhetsbrev