Vi er stolte av at vi har et positivt og godt treningsmiljø, hvor unge jenter som gjerne slutter på håndball/fotball og annen organisert idrett, føler seg hjemme og virkelig finner noe som de elsker å drive med! Vi bidrar til å gjøre Ringerike litt mer aktivt for unge jenter fra 12 år og oppover, vi gir dem noe meningsfyllt å drive med!

Vi har god lagånd og er flinke til å motivere og inspirere hverande. Vi startet med 8 stk i januar 2010, og etter tre år og masse rekruttering og hard jobbing er tilsammen ca 40 stk fordelt på fire lag. Tre lag som er gamle nok til å konkurrerre, og i vinter startet vi opp med barnedans for alderen 8-10 år. Det er plass til alle hos oss og vi har et godt samhold. Vi utvikler oss til stadighet, og jobber hardt for å oppnå målene våre.

I 2012 fikk vi bronse i NM, kom langt i Norske Talenter og tok GULL i European Open. I April 2013 er vi tatt ut til å representere Norge i Worlds, som er verdensmesterskap for klubber i Cheerdance!!!

Vi er utrolig stolte over at vi er med å sette Ringerike på kartet i Norges raskest voksende sport!

Dandelions Cheer Crew

Et idrettslag som konkurrerer i Cheerdance.

Se alle blogginnlegg

Magasinet Ringerike

Magasinet Ringerike

Utgave #2 2019 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hold deg oppdatert

Få ukentlige oppdateringer om hva som skjer i Ringeriksregionen, blogginnlegg med mer rett i din inboks.Meld på nyhetsbrev