Hønefoss vil alltid være hjem for meg, og det er deilig å se at byen og regionen hele tiden utvikler seg.

Jeg følger alltid med i Ringerikes Blad, og det varmer å se at folk brenner for lokale saker, enten det er plassering av bensinstasjoner, eller hvordan HBK bør styres. Uten engasjement og lidenskap stopper alt.

Da pappa skulle kjøpe seg hytte, valgte han en som lå så langt unna som på Loretangen. Ingenting er bedre enn å gå av bussen midt på Steinssletta, kjenne roen senke seg og nyte late dager på hytta, mens vi skuer over til Herøya. 

Ta båten bort til Garntangen for å kjøpe seg en is eller to. Det er lite som slår det.

Jeg gleder meg veldig til å få Ringeriksbanen på plass, slik at det blir enda mer aktuelt å bo i Hønefoss, mens man jobber i Oslo.

Selv føler jeg også at oppveksten i Ringerike har gitt meg gode verdier, og har gitt meg alt jeg trenger for å ha beina godt planta på jorda. Oslo sentrum kan bli stressende for en som ikke er vant til å måtte dele en gressflekk i parken med 200 andre. Da er det både diggere, OG BEDRE på Onsakervika. 

Stian Røste er assisterende programsjef for NRJ, Norges største kommersielle hitradio,  og programleder på Morgenshowet sammen med Marte Bratberg og Petter Pilgaard.

Stian Røste

Programleder i Morgenshowet på NRJ

Se alle blogginnlegg

Magasinet Ringerike

Magasinet Ringerike

Utgave #2 2019 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hold deg oppdatert

Få ukentlige oppdateringer om hva som skjer i Ringeriksregionen, blogginnlegg med mer rett i din inboks.Meld på nyhetsbrev