Jeg er så fantastisk stolt over å være Ringeriking. Jeg har bodd mange år i Oslo men det er ingenting som kan måle seg med Hønefoss. Her har vi alt vi trenger- byliv, landliv, kulturelle tilbud. Nisjebutikker og kjedebutikker. På under en time kan du gå fra å være midt i skogen til å være midt på Karl Johan. Eller på Gardermoen.

Men det jeg liker best med Ringerike er folka som bor her! Når man ser litt etter er det en enorm drivkraft i folket. Vi vil noe med byen. Mange er nok redd for å skille seg ut fordi de frykter "bygdetrollet" men om alle slutter å fore sitt eget lille troll vil det dø ut til slutt. 

I tillegg har jeg oppdaget en perle i Hønefoss. Nemlig Ringerike Folkehøgskole! Her skjer det så masse fint som jeg føler representerer Ringerike. Med forestillinger, utstillinger, sprek og kreativ ungdom! De har sitt første år som ung voksen på Hønefoss. Jeg kunne ønske meg flere Hønefossinger innom når det skjer noe på "huset"

Jeg er stolt over å være fra Hønefoss (Viul)!

Marie Risan

Skuespiller, komiker og lærer på Ringerike Folkehøgskole, stand up og revylinja

Se alle blogginnlegg

Magasinet Ringerike

Magasinet Ringerike

Utgave #2 2019 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hold deg oppdatert

Få ukentlige oppdateringer om hva som skjer i Ringeriksregionen, blogginnlegg med mer rett i din inboks.Meld på nyhetsbrev