Vi VET jo hva som bor av entusiasme, handlekraft og stolthet i hjembyen vår, og det skal vi jaggu vise resten av landet også.
En av de viktigste grunnene til at NRK sa ja til denne serien, var det utrolige lokale trøkket som gjorde det første pilot-opptaket i Kraftverket mulig. Som landets fremste TV-produsent Hasse Lindmo sa til NRK etter opptaket. ”Dette kunne vi ikke ha laget andre steder. Jeg har fått en ny favorittby, og den heter Hønefoss, der er åpenbart ALT mulig”. 

Poenget er at dette klarer ikke vi, Nils & Ronny aleine. Vi ER helt avhengige av at vi ”eier” dette sammen med dere, bare slik kan vi klare å skape noe som aldri har vært laget på fjernsyn før. I en TV-hverdag som flommer over av utallige versjoner over samme tema, enten vi skal danse, synge, sjekke eller ha tre B-kjendiser på en lunken middag,  hvor nesten hvert eneste ”nye” konsept er en kopi av noe annet og velprøvd, der skal vi på Hønefoss i det minste har mot og galskap nok til å lage noe helt nytt og unikt. Fallhøyden er stor, men den som bare tør å vakle langs den brede vei på tynne røykebein, vil sjelden forandre verden.

De av dere som har sagt ja til å klyve om bord med oss på denne stormfulle reisen, skal vite at vi trenger dere, og alt dere har å bidra med. På forhånd TAKK, og lykke til på reisen til oss alle.

Kast loss! Per aspera ad astra!

Nils og Ronny

Nils og Ronny godt kjent fra Walkabout på NRK, kommer høsten 2017 med programserien "Handlingens menn". Studioet blir i den gamle kraftstasjonen i Hønefoss, og her skal vi vise at Hønefoss kan mobilisere! Et fantastisk lokalt publikum som ikke bare er med på showet i kraftstasjonen, men som også stiller opp på elleville stunts i lokalmiljøet.

Se alle blogginnlegg

Magasinet Ringerike

Magasinet Ringerike

Utgave #2 2019 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hold deg oppdatert

Få ukentlige oppdateringer om hva som skjer i Ringeriksregionen, blogginnlegg med mer rett i din inboks.Meld på nyhetsbrev