Jeg er utdannet journalist og har jobbet sju år i Ringerikes Blad. Jeg sluttet der i 1993 og begynte etter hvert i VG hvor jeg jobbet med helse og treningsjournalistikk i 10 år. Jeg tok etterutdanning ved Norges idrettshøgskole og startet egen bedrift i 2006.

Nå tilbyr jeg min journalistiske kompetanse som kommunikasjonsrådgiver, og jobber for flere selskap med å drifte nettsider, produsere magasiner og bidra til at bedriften kommuniserer godt både internt og eksternt. Jeg holder også kurs i bruk av sosiale medier.

I tillegg har jeg egne kostholds- og treningskonsept. Spis deg glad og Tren deg glad  har som hovedmål å bidra til at folk spiser og trener slik at de får en best mulig hverdag. Det bør enhver Ringeriking ønske seg, eller hur?

Jeg er særdeles stolt av Ringerike som region av mange grunner. Blant annet er jeg stum av beundring for alle dem som driver egen næring her, og jeg tenker spesielt på alle kvinnene som driver egne butikker. 

Jeg er også kjempestolt av hjørnestensbedriftene som satser tungt – som Ringerikskraft, Statens Kartverk og flere. Bedrifter som satser og vil vokse er nødvendig for at Ringerike skal leve.

Jeg er også stolt over at vi kan presentere en natur hvor det er lagt til rette for aktivitet sommer og vinter. For som mange av oss vet: Uteliv er godt liv!

På toppen av det hele har vi fått et yrende kulturliv. Det er jeg skikkelig stolt av – selv om jeg personlig ikke har bidratt i det hele tatt. Jeg har få kunstneriske gener og er sjeleglad for at Erik Stokke, Bror og andre finnes som drar dette lasset.

Til slutt må jeg selvsagt si at jeg er stolt over at Ringerike klarer å fostre dyktige idrettsutøvere – og jeg vet det gror bak i HBKs rekker, ishockeyklubbens og bak Anders Jacobsen.

Hurra for Ringerike!

Irene Mårdalen

Journalist og kommunikasjonsrådgiver

Se alle blogginnlegg

Magasinet Ringerike

Magasinet Ringerike

Utgave #2 2019 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hold deg oppdatert

Få ukentlige oppdateringer om hva som skjer i Ringeriksregionen, blogginnlegg med mer rett i din inboks.Meld på nyhetsbrev