Drolsum Stasjon består av sju herrer fra Ringerike, Bærum og Ål som har funnet sammen for å gjøre noe av det beste som finnes i livet; å skrive, arrangere, spille inn og ikke minst stå på scenen sammen og spille musikk for folk!

I løpet av våre fem første år og de 110 konsertene vi har gjort, har vi spilt for svært mange mennesker i inn- og utland. Hver gang vi spiler husker vi på fortelle hvem vi er og hvor vi kommer fra. Ringerike er en stor del av bandidentiteten vår og det er vi stolte av! Dette forsøker vi å understreke gjennom å lage og fremføre låter som ”Ådalselva” og ”Kjør meg hjem til Hønefoss”.

Folk på Ringerike sier klart fra når det er noe de liker og også når det er noe de ikke liker. Uten disse klare tilbakemeldingene hadde vi ikke klart å komme dit vi er i dag! Støtten fra det lokale næringsliv, støtten fra innbyggerne gjennom tilbakemeldingene vi får og utsolgte konserter gjør at vi på tampen av 2015 har klokketro på at det i fremtiden fremdeles er liv laga for Drolsum Stasjon.

Takk skal dere ha!

Drolsum Stasjon

Sju-manns bluegrassband fra Hønefoss.

Se alle blogginnlegg

Magasinet Ringerike

Magasinet Ringerike

Utgave #2 2019 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hold deg oppdatert

Få ukentlige oppdateringer om hva som skjer i Ringeriksregionen, blogginnlegg med mer rett i din inboks.Meld på nyhetsbrev