Jeg får kick av at jeg hele tiden må jobbe hardt for å bli bedre. 

Vi står i mye stress og nervøsitet, og jeg var litt redd da jeg skulle starte som lærling. Jeg er en ganske sjenert type og tenkte det kanskje ville bli litt for heftig, men jeg trives veldig godt og vi har et fint miljø her på Brasserie Fengselet.

Da vi fikk besøk av verdensmester Ørjan Johansen ( Vinner av Bocuse d’Or 2015) så kjente jeg veldig på forventningspresset. Det var veldig spennende og litt skremmende.

Det som gjør kokkefaget så moro er at man kan gjøre så uendelig mye med mat. Det er så mange smaker man kan trylle frem fra en råvare.
Jeg husker spesielt godt da vi dro til Norgescupen for lærlinger i Stavanger i fjor. Da besøkte vi Fisketorget restaurant og det var da jeg virkelig fikk interessen for fisk og skalldyr. Det er råvaren jeg vil bli spesialist på.

Hverdagen min er veldig annerledes nå som jeg har begynt å jobbe.
På skolen ble vi passet på hele tiden. Som lærling må jeg passe på meg selv, og arbeidsdagene er så klart mye lenger enn en skoledag. Men det kjennes som jeg har landet på rett hylle.

Jeg bor jo midt mellom by og land og synes det er godt å ha litt av begge deler. Sollihøgda er fristedet mitt, der kan jeg slappe av.

Ringeriksfolk

Inspirert av sider som Humans of Dublin og Humans of New York har vi laget vår egen blogg og Facebookside som skal sette fokus på folka som utgjør vårt fine og trygge samfunn. Ringeriksfolk er folk som bor eller har sitt virke i Hole, Ringerike og Jevnaker. Vi håper at siden kan gjøre oss alle litt mer oppmerksomme på menneskene som omgir oss.

Se alle blogginnlegg

Magasinet Ringerike

Magasinet Ringerike

Utgave #2 2019 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hold deg oppdatert

Få ukentlige oppdateringer om hva som skjer i Ringeriksregionen, blogginnlegg med mer rett i din inboks.Meld på nyhetsbrev