Vi har det kjempegøy oss gutta i mellom. I løpet av en arbeidsdag på 24 timer, kan vi for eksempel vedlikeholde bil, drikke kaffe, slukke brann og så har vi prøver og øvelser. 

I helgene jobber i 48 timer.

Vi kommer på jobb, spiser frokost sammen, trener, ser på TV, spiser middag, legger oss, og står opp og spiser frokost igjen. Noen dager kan det være ingen utrykninger, mens andre dager kan det være tre eller fire. Vi ligger på 800 i året i snitt. Vi sitter selvfølgelig ikke og håper at det skal skje noe, men det er når det skjer noe at det er
givende å være på jobb.

Vi er et fast team som jobber sammen, så vi blir veldig godt kjent. Det er lite roping og løping på ulykkessteder. Det holder å se på hverandre, eller så kommuniserer vi i hjelmen.

På vei ut til et ulykkessted, pleier vi alltid å tenke at det er verre enn det vi tror det er. Og vi legger en plan for hva vi skal gjøre når vi kommer dit.

Folk blir jo veldig glade når vi kommer, så sånn sett er vi heldige. De fleste er fornøyde med oss. Vi blir satt pris på når vi kommer. Det er kanskje ikke på samme måten, som for eksempel, politiet.

Utøya var selvfølgelig en spesiell hendelse, ingen kunne vært forberedt på den. Ellers er det ikke noe som sitter mer enn andre ting, og vi er veldig åpne. Vi gutta er flinke til å prate om ting. De blir som din andre familie.

På fritiden er jeg fotballtrener, har tre barn, og en hektisk hverdag. Heldigvis har man en del fritid også, hvor man kan drive med andre ting.

Ringeriksfolk

Inspirert av sider som Humans of Dublin og Humans of New York har vi laget vår egen blogg og Facebookside som skal sette fokus på folka som utgjør vårt fine og trygge samfunn. Ringeriksfolk er folk som bor eller har sitt virke i Hole, Ringerike og Jevnaker. Vi håper at siden kan gjøre oss alle litt mer oppmerksomme på menneskene som omgir oss.

Se alle blogginnlegg

Magasinet Ringerike

Utgave #1 2018 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hold deg oppdatert

Få ukentlige oppdateringer om hva som skjer i Ringeriksregionen, blogginnlegg med mer rett i din inboks.Meld på nyhetsbrev