Øivind Jørgensen, pensjonist.

Jeg er innflytter fra Tofte og husker fra jeg var liten av at det å komme over Sollihøgda å se utover Tyrifjorden og Ringerike var noe av det vakreste som fantes. Jeg blir aldri lei av den utsikten.

Jeg har drevet med masse idrett, vært mange år i militæret, i Linjegods og leder for Ringerikshallen før jeg fikk muligheten til å jobbe som rådgiver på Transportlinja ved Hønefoss videregående skole i 1989. Da landet jeg virkelig på rett hylle.

Som rådgiver fikk jeg virkelig drivkraft og lidenskap. Jeg har vært streng og stilt krav til ungdommen, men jeg har alltid vært rettferdig og brydd meg.
Lille julaften hvert år kommer en av mine tidligere elever på besøk med sjokolade og julehilsen. Det er godt å se at gutta har fått det så bra!

Du vet, da jeg mistet begge bena mine som 63-åring ble jeg helt smertefri. Det er flere dører som åpnet seg enn som lukket seg for meg da jeg ble handikappet. Jeg er mer tilstede for barna og for mine nærmeste, og så finnes det så mye godt i mennesker.
Her på Ringerike er det masse hjelpsomme og engasjerte folk!
Vi kan godt få opp patriotismen, og vi har all grunn til å stå med hodet hevet!

Ringeriksfolk

Inspirert av sider som Humans of Dublin og Humans of New York har vi laget vår egen blogg og Facebookside som skal sette fokus på folka som utgjør vårt fine og trygge samfunn. Ringeriksfolk er folk som bor eller har sitt virke i Hole, Ringerike og Jevnaker. Vi håper at siden kan gjøre oss alle litt mer oppmerksomme på menneskene som omgir oss.

Se alle blogginnlegg

Magasinet Ringerike

Magasinet Ringerike

Utgave #2 2019 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hold deg oppdatert

Få ukentlige oppdateringer om hva som skjer i Ringeriksregionen, blogginnlegg med mer rett i din inboks.Meld på nyhetsbrev