Jeg kom til Norge som politisk flyktning fra Uruguay i 1978. Jeg landet på Fornebu og vi dro direkte til Begnamoen før vi flyttet til Rabba i 1983. Jeg har bodd i det huset siden og mannen min traff jeg som så mange andre på Fossen Dancing. Jeg har vært på Ringerike siden den gang, bortsett fra noen måneder på Folkehøyskole. Ikke før i 2001 dro jeg tilbake til Uruguay for å hilse på familien min.

Jeg har alltid vært engasjert, aktiv og er en ekte optimist. Da Gro Harlem Brundtland kom til Hønefoss og talte på torvet meldte vi oss inn i AUF. I 1983 ble jeg Norges første innvandrer som ble medlem av et kommunestyre. Jeg har vært Natteravn og har sittet tre perioder i Buskerud fylkesting.

Ringerike er en av de beste kommunene på integrering, og jeg mener vi har all grunn til å være enda mer stolte av oss selv. Vi må heve hodet og snakke varmt og stolt om hverandre, byen vår og regionen vår. Vi har så mye og så mange å være stolte av.

Ringeriksfolk

Inspirert av sider som Humans of Dublin og Humans of New York har vi laget vår egen blogg og Facebookside som skal sette fokus på folka som utgjør vårt fine og trygge samfunn. Ringeriksfolk er folk som bor eller har sitt virke i Hole, Ringerike og Jevnaker. Vi håper at siden kan gjøre oss alle litt mer oppmerksomme på menneskene som omgir oss.

Se alle blogginnlegg

Magasinet Ringerike

Utgave #1 2018 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hold deg oppdatert

Få ukentlige oppdateringer om hva som skjer i Ringeriksregionen, blogginnlegg med mer rett i din inboks.Meld på nyhetsbrev