Men, grunnen til at jeg var så begeistret for disse dukkene med det lange, fine håret var at jeg hadde muligheten til å klippe og styre, og lage mine egne frisyrer på dem. Interessen for hår kom tidlig, og ut i tenårene var det jeg som fikk klippe venninnene mine. Jeg trodde da at valget på å bli frisør var det riktige for meg, så jeg begynte på frisørlinjen etter videregående, men da jeg skulle ut som lærling var det noe i meg som sa at det ikke var riktig å fortsette, da interessen ikke var som før.

Fra jeg var 14-15 år og fram til jeg var 19 år, så slet jeg veldig mye med akne. Jeg prøvde det meste, men det var ikke mye som hadde effekt på huden min. Jeg fikk medisiner som hjalp en stund, men det blusset opp igjen. Jeg dro så til hudlege som ville gi meg en enda sterkere medisin, men den hadde en del bivirkninger, så jeg valgte å ikke gjennomføre det. Denne kuren er i de fleste tilfeller effektiv, men bør være siste utvei, og at man har prøvd andre metoder først. Jeg begynte isteden å gå jevnlig til klinikkbehandlinger, og å følge opp med riktige produkter hjemme, og etterhvert som tiden gikk ble huden min gradvis bedre og bedre.

Interessen for hud var tilstede, og i og med at jeg selv hadde slitt så mye med min egen hud gjorde at jeg ønsket å lære mer, så jeg flyttet fra Trøndelag og til Hønefoss hvor flere i familien min også bodde. Jeg begynte å studere ved Hudpleieakademiet i Oslo, og pendlet fram og tilbake dit mens jeg studerte. Det er nå snart 15 år siden jeg ble ferdig utdannet hud -og kroppsterapeut, og jeg jobber fortsatt med dette den dag i dag. Jeg stortrives med det jeg gjør, og det å hjelpe andre er noe som gleder meg. Det er et spennende yrke der man lærer mye, og man har et marked som er i stadig vekst, da det alltid er nye behandlingsmetoder og produkter som kommer. Og så møter man jo på så mange hyggelige mennesker, og det er selvfølgelig også én av grunnene til at jeg liker jobben min så godt.

Til daglig jobber jeg i Novelaklinikken avd. Hønefoss (Sentrumskvartalet), en laserklinikk der vi tilbyr det siste nye innen medisinske og kosmetiske behandlinger. Her fins også en egen frisøravdeling. Novelaklinikken er en godt etablert kjede med totalt 8 klinikker tilsammen.

Så, trenger du hjelp med huden din vet du hvor du finner meg!

Ringeriksfolk

Inspirert av sider som Humans of Dublin og Humans of New York har vi laget vår egen blogg og Facebookside som skal sette fokus på folka som utgjør vårt fine og trygge samfunn. Ringeriksfolk er folk som bor eller har sitt virke i Hole, Ringerike og Jevnaker. Vi håper at siden kan gjøre oss alle litt mer oppmerksomme på menneskene som omgir oss.

Se alle blogginnlegg

Magasinet Ringerike

Magasinet Ringerike

Utgave #2 2019 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hold deg oppdatert

Få ukentlige oppdateringer om hva som skjer i Ringeriksregionen, blogginnlegg med mer rett i din inboks.Meld på nyhetsbrev