Jeg søkte egentlig idrettslinja men der kom jeg ikke inn. Jeg ville gjøre noe gøy, så da søkte jeg på Bygg og Anlegg. Det viste seg også å være gøy.

Jeg har alltid pleid å snekre hjemme i skauen, og liker det veldig godt. Men jeg visste jo egentlig ikke hva jeg gikk til. Det var fysisk veldig krevende i begynnelsen. Jeg var den eneste jenta i klassen min. Det var litt slitsomt å bare være sammen med gutter, de gikk sammen om å «ta» meg (for moro skyld). Jeg ble blant annet spikret opp på veggen, stappet ned i ved-sekker og fikk lim i håret. Da sa jeg stopp, selv om jeg er en person med mye selvironi.

Nå har jeg fått snekkermuskler så nå går det greit, etter en stund blir man vant til den type arbeid.

Jeg var egentlig ganske sterk da jeg begynte, men det var noe helt annet å jobbe som snekker, og stå opp kl 6 og jobbe så lange dager. Nå har jeg fått snekkermuskler så nå går det greit, etter en stund blir man vant til den type arbeid.

Jeg har aldri opplevd noen fordommer. Jeg merker mer på jobb bak kassen på Flisekompaniet. Der kan det være noen innimellom som ikke tror jeg kan det jeg driver med.

Nå pusser jeg opp en leilighet i Heradsbygda på 100 m2. Det er den andre leiligheten jeg pusser opp. Jeg pusser den opp for å bo i den selv, men om noen år skal jeg selge den videre. Den forrige leiligheten jeg bodde i tjente jeg en million på, etter oppussing. Og det håper jeg å klare her også, men jeg skal ikke bli noen bolighai. Det har jeg ikke tid til, jeg skal ha at liv ved siden av også.

I butikken jeg jobber i, er jeg veldig ærlig med folk. Hvis de spør meg hva jeg synes, og jeg ikke synes noe særlig om kombinasjonen av flisene, sier jeg det. Min stil er rolig Zen-stil, unntatt vaskerommet, der har jeg lilla fliser og lilla fuger. Det skal jo være litt spenning et sted.

Ringeriksfolk

Inspirert av sider som Humans of Dublin og Humans of New York har vi laget vår egen blogg og Facebookside som skal sette fokus på folka som utgjør vårt fine og trygge samfunn. Ringeriksfolk er folk som bor eller har sitt virke i Hole, Ringerike og Jevnaker. Vi håper at siden kan gjøre oss alle litt mer oppmerksomme på menneskene som omgir oss.

Se alle blogginnlegg

Magasinet Ringerike

Magasinet Ringerike

Utgave #2 2019 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hold deg oppdatert

Få ukentlige oppdateringer om hva som skjer i Ringeriksregionen, blogginnlegg med mer rett i din inboks.Meld på nyhetsbrev