Jeg er en Hønefossjente i kropp og sjel. Jeg har hatt åtte års opphold i diverse andre byer, men jeg har alltid visst at jeg ville vende tilbake hit. Fordi jeg elsker byen min.

Jeg vokste opp på Schjongstangen. En idyllisk plass midt i byen, akkurat passe landlig.

Min mamma og pappa sørget for en god barndom for meg og min eldre bror. Mine interesser var varierende. Jeg startet med ballett i seks år, og avsluttet med fotball i seks år. To ytterpunkter. Sånn har det alltid vært. Det tror jeg på en måte er som jeg er. Jeg liker å hoppe fra sten til sten. Fra en svart sten til en hvit sten, til en lyserosa sten. Det er derfor jeg har så mange forskjellige interesser, og venner også. Og jeg vet ennå ikke hva jeg har lyst til å bli når jeg blir stor.

Mulighetene er så mange - kanskje jeg har lyst til å studere mer, bo utenlands, spille inn en film….livet er ikke bestemt. Har jeg realisert meg selv? Jeg vet ikke helt hva det betyr, å realisere seg selv.

Jeg håper at jeg er tilfreds med mine selvrealiseringer på mitt dødsleie. At jeg gjennom min levetid har realisert meg på flere områder. Butikken er en del av det – realiseringen- men jeg er ikke ferdig realisert. Overhode ikke.

Å få barn er en stor realisering i mitt liv, og gifte meg med min fantastiske mann. Å utdanne meg til skuespiller var en drøm som ble virkelighet, og det er så mye mer jeg ser frem til. Men nå er det Mapamima, Hønefoss og familien min.

I butikken min selger jeg «snille» klær. Det er det jeg kaller det. Det betyr mye for meg at klærne er produsert på en vennlig måte for alle. Og at det er klær som er gøye, og gode å ha på seg. Selvfølgelig med høy kvalitet.

Jeg er opptatt av at det jeg selger er bærekraftig for mennesker og miljø. At du ikke kan spore dem tilbake til et falleferdig skur i Kambodsja, og at de har så høy kvalitet at det kan arves i flere ledd.

Men til syvende og sist vil jeg jo si at det aller viktigste er familien min.
Mine fantastiske to rumpetroll, og min nygifte ektemann!

Ringeriksfolk

Inspirert av sider som Humans of Dublin og Humans of New York har vi laget vår egen blogg og Facebookside som skal sette fokus på folka som utgjør vårt fine og trygge samfunn. Ringeriksfolk er folk som bor eller har sitt virke i Hole, Ringerike og Jevnaker. Vi håper at siden kan gjøre oss alle litt mer oppmerksomme på menneskene som omgir oss.

Se alle blogginnlegg

Magasinet Ringerike

Magasinet Ringerike

Utgave #2 2019 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hold deg oppdatert

Få ukentlige oppdateringer om hva som skjer i Ringeriksregionen, blogginnlegg med mer rett i din inboks.Meld på nyhetsbrev