Hun elsker farger, og vakre interiør, og har alltid vært opptatt av maling og tapet. Som daglig leder og medeier av Maleriet Fargehandel gir hun råd til Ringerikinger som skal pusse opp.

Stol på deg selv! Og blås i hva venninna di liker. (hun bor ikke hos deg likevel). Og se på hvilke farger du liker å gå kledd i. Dette er også farger du vil like i omgivelsene dine.

Jeg begynte i bransjen i 2007 og ble headhuntet til butikkjobben fordi jeg handlet så mye her. Jeg har alltid pusset opp leiligheter og hus jeg har bodd i siden jeg var 20 år. Og jeg har alltid syntes at det har vært veldig morsomt å gjøre ting selv, som å male, tapetsere og legge gulv.

Jeg er veldig glad i tapet, for det gjør så mye med et rom, og gjør det mer personlig. Det kan også kombineres med alt mulig: maling eller røffe vegger, for eksempel. 
Da jeg begynte på 90 tallet brukte jeg mye farger. Den gang var det jo mye farger, de typiske «bondefargene». Blått, grønt og oker. Jeg malte etter egen stil, og dro farger inn i den neste leiligheten også. Jeg er glad i høstfarger. Rust, turkis, brun, rød og brun, og dette har jeg tatt med meg inn alle steder jeg har bodd. Siden 1994 har jeg bodd seks steder. Der jeg bor nå, har jeg bodd i to år. Jeg har ikke kommet helt rundt enda. 
Smaken min har forandret seg mer de siste fem årene enn noen gang tidligere. Det å jobbe med dette, gjør noe med meg. Jeg har egentlig aldri likt blått, men nå liker jeg blått. Jeg har heller aldri fulgt strømmen. Og det er viktig at man lytter til seg selv.

Det hender at det kommer en kunde som er usikker på hva de vil ha. Da spør jeg hva de liker, hva slags hus har de? Noen ganger syns kunden det er vanskelig å forklare hva de liker. Da kan det hende de får bla litt i tapetbøker for å se hva de liker og ikke liker Og hjemmebesøk gir meg jo et veldig godt grunnlag til å hjelpe dem. Da ser jeg på hva slags bolig det er, møbler og stiler
Det er så hyggelig når folk kommer ens ærend hir, for å fortelle at det ble SÅ bra. 
Ringerikinger er nok ikke de som er først ute med nye trender, men vi tør mer nå. Vi som er innbyggere her, blir jo selvfølgelig påvirket av trender i samfunnet her også. Akkurat nå vil det si mye grått, blått og grønt.

Ringeriksfolk

Inspirert av sider som Humans of Dublin og Humans of New York har vi laget vår egen blogg og Facebookside som skal sette fokus på folka som utgjør vårt fine og trygge samfunn. Ringeriksfolk er folk som bor eller har sitt virke i Hole, Ringerike og Jevnaker. Vi håper at siden kan gjøre oss alle litt mer oppmerksomme på menneskene som omgir oss.

Se alle blogginnlegg

Magasinet Ringerike

Magasinet Ringerike

Utgave #2 2019 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hold deg oppdatert

Få ukentlige oppdateringer om hva som skjer i Ringeriksregionen, blogginnlegg med mer rett i din inboks.Meld på nyhetsbrev