Jeg flyttet hit fra Oslo i 2008. Jeg var gravid med tvillinger og fant ut at det ville være nyttig å ha besteforeldre i nærheten.

Her kunne vi også få kjøpt en bolig til en vettug pris. Man får jo mye mer for pengene her, enn i Oslo.

Mannen min er opprinnelig herfra, vi hadde egentlig ikke planer om å flytte hit, men jeg er veldig glad for at vi gjorde det nå.
Det er et veldig bredt tilbud her. Man kan gå på ski, alpint, spille fotball, det er i det hele tatt nok å drive med, hvis man bare vil.

Livet mitt handler om familie og gode venner. Jeg trenger ikke reise til Oslo heller. Vi har alt vi trenger her. Da jeg flyttet hit så var nærheten til Oslo en av tingene som var viktig, og jeg trodde jeg skulle reise mer dit, men det har ikke vært så nødvendig.

Og så er det veldig lett å komme i kontakt med folk her. Jeg har vært lærer på flere skoler og stortrives med det, jobbet som spinninginstruktør og fått mange venner.

På fritiden min liker jeg å ta meg en løpetur, og å pleie familie og venner. Jeg vil prøve å ha det bra i hverdagen, med ikke så mye stress. Jeg har alltid drømt om å ha tre unger og en hund, og nå er vi der.

Ja, og så er det jo en fantastisk bra hundeklubb her også!
Så lenge man har det godt med venner og familie, så har man det godt med seg selv.

 

Ringeriksfolk

Inspirert av sider som Humans of Dublin og Humans of New York har vi laget vår egen blogg og Facebookside som skal sette fokus på folka som utgjør vårt fine og trygge samfunn. Ringeriksfolk er folk som bor eller har sitt virke i Hole, Ringerike og Jevnaker. Vi håper at siden kan gjøre oss alle litt mer oppmerksomme på menneskene som omgir oss.

Se alle blogginnlegg

Magasinet Ringerike

Utgave #2 2018 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hold deg oppdatert

Få ukentlige oppdateringer om hva som skjer i Ringeriksregionen, blogginnlegg med mer rett i din inboks.Meld på nyhetsbrev