Så jobbet jeg som vekter i to og et halvt år, før jeg begynte som helsefagarbeider. Jeg følte at jeg måtte gjøre noe annet, så jeg sa opp vekterjobben, og gamblet på å få jobber innen omsorg. Jeg ville gjøre noe for andre, som også får meg til å føle meg bra. Dessuten er det flere i familien som jobber i helsevesenet så jeg var vel dømt til å havne der selv. Og jeg har vært heldig og fått jobber. 

Det å slippe å pendle, og å kunne jobbe i Ringerike kommune betyr også veldig mye.  Jeg jobber også som dørvakt, Men jeg ser på det mer som en hobby. Jeg lærer mye om mennesker, og det gir meg energi å se alle typer folk i forskjellige situasjoner. 

Om 5-10 år håper jeg at jeg er ferdig utdannet helsefagarbeider. Jeg håper jeg har en trygg og god jobb, og bor i en enebolig på Storløkka, med hund og katt.  Og jeg jobber fortsatt med omsorg. Jeg føler at det gjør meg til et bedre menneske.

Ringeriksfolk

Inspirert av sider som Humans of Dublin og Humans of New York har vi laget vår egen blogg og Facebookside som skal sette fokus på folka som utgjør vårt fine og trygge samfunn. Ringeriksfolk er folk som bor eller har sitt virke i Hole, Ringerike og Jevnaker. Vi håper at siden kan gjøre oss alle litt mer oppmerksomme på menneskene som omgir oss.

Se alle blogginnlegg

Magasinet Ringerike

Magasinet Ringerike

Utgave #2 2019 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hold deg oppdatert

Få ukentlige oppdateringer om hva som skjer i Ringeriksregionen, blogginnlegg med mer rett i din inboks.Meld på nyhetsbrev