Jeg sitter her i vårsola og venter på en kamerat. Det er det jeg som oftest bruker torvet til; sitte i solen sammen med venner. Jeg kunne ønske det var enda flere grønne planter og kanskje noen flere spennende butikker eller kafeer akkurat her. 

Hva med en Zara i det fine Nordea – bygget der borte!?

Til høsten skal jeg flytte hjemmefra. Da begynner jeg på Romerike Folkehøyskole og gå musikk – og teaterlinjen der. Det er min lidenskap.
Jeg startet med dans da jeg var 10 på Ringerike ballettskole & Dance center og vært med i 5 musikaler med Hole kulturskole og Hilde Dahlen.


I år var jeg en av to revysjefer for russerevyen «Tullerus(s)k», og det var helt vanvittig gøy og ganske heftig. Det å stå på scenen gir meg et vanvittig adrenalinkikk, det gjør meg trygg og utrolig glad.

Alle mulighetene og tilbudene vi har innen kultur; show, musikk og dans er viktig å fortelle om. Ringerike er ikke bare fotball, håndball og ski.

Å være ung på Ringerike er og har vært trygt og fint for meg. Ikke noe stress. Jeg har aldri kjent på noe spesielt press utenfra. Slik jeg opplever det er skolemiljøene gode og det er lite stress. Den fine nye skolen jeg går på nå med de store fellesområdene, og lyset fra vinduer og tak gir god energi.

Det skal bli spennende å flytte på seg litt. Kjenne på uavhengigheten. Samtidig er Romerike Folkehøyskole både langt borte og nært hjemme. Det er jo alltid godt å kunne vende hjem.

Ringeriksfolk

Inspirert av sider som Humans of Dublin og Humans of New York har vi laget vår egen blogg og Facebookside som skal sette fokus på folka som utgjør vårt fine og trygge samfunn. Ringeriksfolk er folk som bor eller har sitt virke i Hole, Ringerike og Jevnaker. Vi håper at siden kan gjøre oss alle litt mer oppmerksomme på menneskene som omgir oss.

Se alle blogginnlegg

Magasinet Ringerike

Utgave #1 2018 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hva skjer'a?

Ikke gå glipp av våre oppdateringer om hva som rører seg i Ringeriksregionen