Jeg har vokst opp i min egen hyttegrend jeg, i Åsa. Det er mitt påskefjell! Her slipper du kø og greier! Anbefales!

Nå bor jeg på et annet flott sted, Jevnaker, sammen med sønnen min Theodor, og jeg trives fremdeles veldig godt med hjemmepåske. Her på Jevnaker har jeg et spesielt godt naboskap og når behovet for afterski melder seg er det bare å ta turen til naboen.

Jeg lever et fint og godt liv, men har også møtt en del motgang i livet. Jeg skulle blant annet veldig gjerne ønske at pappa hadde levd lenger. Når han gikk bort ble familien min, om mulig, enda viktigere og kjærere enn før.

Nå er jeg takknemlig for de små og nære tingene i livet. Det er lett å fokusere på de vonde opplevelsene og dørene som er lukket, men det er alltid en ny dør som åpner seg og nye gode mennesker som kommer inn i livet. Livet mitt har ikke tatt helt den retningen jeg trodde den skulle ta, men nå er jeg veldig glad for at jeg er akkurat her jeg er.

I dag jobber jeg i barnehage og er aktiv i speideren på Jevnaker.
Jeg har vært leder for småspeiderne til og fra siden 2002, og det som gir meg aller mest er å se hvordan barn og ungdom hele tiden utfordrer seg selv, at de gjør en forskjell for hverandre og er gode turvenner. Deres enorme takknemlighet for egen mestring er noe vi voksne kan lære mye av.

I Jevnaker er det folka og det fine naboskapet jeg setter aller høyest og som en god nummer to kommer Kistefoss sin grønne lunge.

Ringeriksfolk

Inspirert av sider som Humans of Dublin og Humans of New York har vi laget vår egen blogg og Facebookside som skal sette fokus på folka som utgjør vårt fine og trygge samfunn. Ringeriksfolk er folk som bor eller har sitt virke i Hole, Ringerike og Jevnaker. Vi håper at siden kan gjøre oss alle litt mer oppmerksomme på menneskene som omgir oss.

Se alle blogginnlegg

Magasinet Ringerike

Utgave #1 2018 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hva skjer'a?

Ikke gå glipp av våre oppdateringer om hva som rører seg i Ringeriksregionen