Født på Hamar, oppvokst i Hønefoss. Jobber som renholder i ISS

Jeg liker jobben min, det er slitsomt og mye tidspress, men jeg trives. Jeg blir alltid godt tatt i mot, og det er nok fordi jeg tør å synes. Det er viktig å være tilstede og ta min plass der jeg er.

Mange renholdere blir aldri sett, de starter grytidlig før folk kommer på jobb eller kommer etter at folk er ferdig. Det er nok ensomt til tider.

Det er viktig å være del av et arbeidsmiljø, og være sammen med andre. Og noen miljøer jeg jobber i er bedre enn andre. Enkelte steder er vi en del av gjengen og blir inkludert på julebord og sommeravslutninger. Det føles godt.

Jeg starter tidlig og går hjem tidlig. Det er fint for da henter jeg sønnen min og vi får masse tid sammen på ettermiddagene før aktivitetene starter. Jeg anser meg selv som veldig heldig som får mulighet til det.

Ringeriksfolk

Inspirert av sider som Humans of Dublin og Humans of New York har vi laget vår egen blogg og Facebookside som skal sette fokus på folka som utgjør vårt fine og trygge samfunn. Ringeriksfolk er folk som bor eller har sitt virke i Hole, Ringerike og Jevnaker. Vi håper at siden kan gjøre oss alle litt mer oppmerksomme på menneskene som omgir oss.

Se alle blogginnlegg

Magasinet Ringerike

Utgave #1 2018 er nå tilgjengelig!

Last ned Se eldre utgaver i arkivet

Hva skjer'a?

Ikke gå glipp av våre oppdateringer om hva som rører seg i Ringeriksregionen